ورود اعضاء السبت 19 اكتوبر 2019 | شنبه, 27 مهر 1398

مراحل انتخاب پروژه نهایی کارشناسی

دو شنبه, 01 مهر 1398 ساعت 13:26:36

• مراحل اخذ پروژه کارشناسی
  • درس پروژه توسط دانشجو در زمان انتخاب واحد اخذ میگردد.
  • دانشجو با مراجعه حضوری به استاد پروژه بصورت شفاهی یک عنوان پروژه را انتخاب می نماید.
  • وقتی عنوان پروژه توسط استاد و دانشجو انتخاب شد خود دانشجو با مراجعه به سایت دانشکده سما ساری به آدرس sama.iausari.ac.ir فرم اولیه پروژه نهایی کارشناسی (پروپوزال) را دانلود میکند(فایل word).
  • فرم پیشنهاد پروژه را با کمک استاد پروژه تکمیل (بصورت تایپ شده ) می نماید.
  • در صفحه مربوط به صورتجلسه گروه تخصصی ( داخل فرم پروپوزال ) ، دانشجو و استاد پروژه  باید فرم را امضا کنند.و به مسئول کتابخانه تحویل دهد.از زمان تحویل فرم به  کتابدار، دانشجو باید توجیه شود که بعد از 3 ماه نسبت به دفاع پروژه اقدام نماید.(یعنی زود تر از  3 ماه طبق قانون نمیتواند اقدام به دفاع نماید.)
  • توجه مهم: دانشجو بعد از تحویل فرم به کتابدار باید خودش پیگیر امورات مربوط به پروژه باشد.( یعنی با استاد خودش هماهنگی نموده و پروژه خود را شروع نماید)( به دانشجو اعلام شود ( در زمان تحویل فرم پیشنهادی از دانشجو ) با استاد هماهنگ کند و پروژه خود را با عنوانی که تعیین نمود شروع کند.
  • بعد از امضا توسط دانشجو و استاد پروژه فرم به مسئول کتابخانه تحویل می گردد.با توجه به عدم حضور اعضای شورا  فقط امضای مدیر گروه رشته توسط مسئول کتابخانه اخذ می گردد.امضای مدیر امور پژوهش و معاون آموزشی و ریاست آموزشکده توسط کتابدار اخذ می گردد.
  • این فرم باید در اختیار کتابدار باشد .و تا پایان پروژه بایگانی شود.
  • دانشجو بعد از مهلت قانونی ( 3 ماه) که با استاد هماهنگ نموده و دفاع کرد به کتابدار مراجعه نموده و فرم نمره را به استاد پروژه تحویل داده و نمره اخذ می گردد.و با اخذ امضاهای لازم به مسئول ثبت آموزش داده می شود.
  • فقط یک حلقه cd با فرمت word  و  pdf برای بایگانی از دانشجو دریافت می گردد.
  • توجه:
  • در صورتی که دانشجو در نیمسال اول (مهر) پروژه را اخذ کرد تا قبل از امتحانات شهریور مهلت دارد از پروژه دفاع نموده و نمره اخذ گردد.
  • در صورتی که دانشجو در نیمسال دوم( بهمن) پروژه را اخذ کرد تا آذرسال بعد مهلت دارد از پروژه دفاع نموده و نمره اخذ گردد.
  • در صورتی که دانشجو نتواند در موعد مقرر پروژه خود را دفاع نماید ( مثلا 2 نیمسال از مهلت گذشته باشد) با اعلام کارشناس آموزش لیست نمره از مسئول ثبت آموزش اخذ و با هماهنگی با استاد مربوطه نسبت به ثبت غیبت  اقدام و به مسئول امتحانات تحویل میگردد.
پربازدید
پربازدیدهای هفته