ورود اعضاء السبت 19 اكتوبر 2019 | شنبه, 27 مهر 1398

سید محمد بطحایی: مدرسه کارگاهی است که ما باید در آن زندگی کردن را بیاموزیم

دو شنبه, 01 مهر 1398 ساعت 15:19:56

زنگ آغاز سال تحصیلی ۹۹_۹۸ همراه با صلوات خاصه ثامن الحجج در دبیرستان پسرانه سما شماره ۱ با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد و سید محمد بطحایی معاون آموزش های عمومی مهارتی دانشگاه آزاد سما نواخته شد.

سید محمد بطحایی: مدرسه کارگاهی است که ما باید در آن زندگی کردن را بیاموزیم

سید محمد بطحایی معاون آموزش های عمومی مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با یادی از ۳۵ هزار شهید دانش آموز و ۵ هزار معلم که از جان خود برای حفاظت از ایران و اسلام دفاع کردند سخنان خود را آغاز کرد.
وی با تبریک آغاز سال تحصیلی ۹۹_۹۸ خطاب به دانش آموزان سمایی گفت:«خدا را شاکریم که زنگ سال جدید را در مجاورت امام هشتم شیعیان جهان و با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد در مدرسه سما به صدا در آوردیم.»

بطحایی با اشاره به جایگاه با ارزش مدرسه گفت:«مدرسه کارگاهی است که ما باید در آن زندگی کردن را بیاموزیم وهمراه با آموزش  دانش روز، ایمان و حس تعلق به نظام ‌و مردم جامعه را افزایش دهیم.»
معاون دانشگاه در ادامه گفت: معلمان و مدیران مدارس باید همه تلاش را انجام دهند تا دانش آموزان از تمام لحظات خود در مدرسه لذت ببرند.
بطحایی ضمن قدردانی از معلمانی که این مسیر سخت را برای دانش آموزان هموار می کنند، گفت:«بنا داریم در سال تحصیلی جدیدی که امروز آغازش است ، همراه با هم به فرزندان این سرزمین صبوری، احترام به بزرگتر و دست افتاده را گرفتن، بیاموزیم .»

وی در راستای برنامه های آتی مدارس سما گفت:«سما با پشتوانه ی گذشته خود و حمایت دانشگاه الگویی مناسب برای مدارس کل کشور خواهد شد.»
سید محمد بطحایی خطاب به دانش آموزان سمایی تصریح کرد:«همه ما دست در دست هم ابزار و امکانات را فراهم می کنیم و با این هدف حرکت می کنیم که شما با توانمندی های خود  گره های آینده این کشور را باز کنید، زیرا محور اصلی تمام فعالیت های ما شما دانش آموزان هستید وما دست اندر کاران تعلیم و تربیت به این خدمتگزاری افتخار می کنیم.»
وی در پایان سخنان خود از معاونت سمای مشهد و همکاران این دبیرستان که میزبان برنامه آغاز سال تحصیلی بودند، صمیمانه قدر دانی کرد.

پربازدید
پربازدیدهای هفته