ورود اعضاء الجمعة 30 اكتوبر 2020 | جمعه, 09 آبان 1399

حذف همه رشته‌ محل‌های ۱۶ موسسه غیرانتفاعی در پذیرش دانشجو

یک شنبه, 31 شهریور 1398 ساعت 14:42:56

تداوم برنامه های نظارتی وزارت علوم بر برخی موسسات غیر انتفاعی آموزش عالی که فاقد استانداردها و کیفیت لازم هستند رشته‌محل‌های ۱۶ مؤسسه غیرانتفاعی در همه گروه‌های آزمایشی حذف شدند.

حذف همه رشته‌ محل‌های ۱۶ موسسه غیرانتفاعی در پذیرش دانشجو

به گزارش خبرگزاری آنا، رشته‌محل‌های ۱۶ مؤسسه غیردولتی-غیرانتفاعی در همه گروه‌های آزمایشی حذف شدند. براساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور این مؤسسات در رشته‌های تحصیلی صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ پذیرش نخواهند داشت.

این موسسه ها شامل :
موسسه غیرانتفاعی اجتهاد- قم، موسسه غیرانتفاعی پویا- یاسوج، موسسه غیرانتفاعی تجن- قائمشهر، موسسه غیرانتفاعی دامون- فومن، موسسه غیرانتفاعی زرینه- خوی، موسسه غیرانتفاعی ساریان- ساری، موسسه غیرانتفاعی صالحان- قائمشهر، موسسه غیرانتفاعی قائم- قائمشهر، موسسه غیرانتفاعی عین القضات- میانه، موسسه غیرانتفاعی فرزانگان- اصفهان، موسسه غیرانتفاعی کاسپین- البرز قزوین، موسسه غیرانتفاعی مهر اراک، موسسه غیرانتفاعی موج- بندر انزلی، موسسه غیرانتفاعی میرعماد- قزوین، موسسه غیرانتفاعی پارسیان - قزوین،موسسه غیرانتفاعی آبیدر – بانه هستند.