ورود اعضاء السبت 19 اكتوبر 2019 | شنبه, 27 مهر 1398

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای مازندران از برنامه‌ریزی برای برگزاری کارگاه تخصصی به‌منظور تبیین و توجیه برنامه تعالی مدیریت مدرسه خبر داد .

یک شنبه, 31 شهریور 1398 ساعت 14:49:02

به گزارش روابط عمومی ، عبدالرضا بابایی  در نشست هم‌اندیشی مدیران سمای استان مازندران با بیان ضرورت تبیین برنامه تعالی مدیریت مدرسه و اجرای صحیح آن در مدارس سما اظهار کرد: مدیران مدارس مأموریت دارند برای ارتقای کمی و کیفی معلمان برای تقویت بنیه علمی و فرهنگی و تربیتی دانش‌آموزان فعالیت کنند.

وی تأکید کرد: معاون سما با همکار مدیران مدارس سما با تأکید بر شایستگی‌های پایه، زمینه دستیابی دانش‌آموزان در سنین لازم‌التعلیم در ۱۲ پایه تحصیلی به مراتبی از حیات طیبه در ابعاد فردی، خانوادگی اجتماعی و جهانی به‌صورت هدفمند با تکیه بر آموزه‌های اسلامی به‌صورت همگانی و عادلانه صورت گیرد و این موضوع در ساختار کارآمد مجموعه اثربخش است.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای دانشگاه آزاد اسلامی ااستان مازندران گفت: مدرسه به‌عنوان کانون عمل و جلوه عینی نظام تربیت رسمی، عمومی و فضایی منعطف، پویا، بالنده و هدفمند است که می‌تواند زمینه کسب شایستگی‌ها لازم را در دانش‌آموزان برای درک و اصلاح مداوم موقعیت بر اساس نظام معیار اصلی فراهم کند.

بابایی تصریح کرد: با توجه به اهداف و سیاست‌هایی که دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی و حسین منصوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران به‌منظور تعالی مدارس سما دارند برای همه مدیران سمای استان کارگاه تخصصی به‌منظور تبیین و توجیه برنامه تعالی مدیریت مدرسه و بررسی و توجیه و پاسخگویی به سؤالات درباره آیین‌نامه اجرایی مدارس با سخنرانی محسن جعفرزاده برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان اینکه مدارس سما طلایه‌دار پرورش نسل انقلابی در تراز انقلاب اسلامی در کشور است، افزود: در این نشست سیاست‌ها و انتظارات مسئولان عالی دانشگاه آزاد اسلامی از سوی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران برای همه مدیران تبیین شد و خوشبختانه مدیران مدارس سما استقبال چشمگیری برای شرکت در این کارگاه و اجرای برنامه تعالی مدیریت مدرسه دارند.

پربازدید
پربازدیدهای هفته