ورود اعضاء الخميس 24 سبتمبر 2020 | پنج شنبه, 03 مهر 1399

چهار شنبه, 26 شهریور 1399 ساعت 07:06:54

اطلاعیه انتخاب واحد ورودی 97 و 98

تمامی دانشجویان ورودی ۹۷ و ۹۸ روز چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۴ مجاز به انتخاب واحد از طریق سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir می باشند.

دانشجویانی که معدل ترم قبلشان کمتر از ۱۲ می باشد (مشروط) مجاز به اخذ حداکثر ۱۴ واحد درسی می باشند.
کلیه مراحل انتخاب واحد و پرداخت شهریه بصورت اینترنتی است، در صورت قطع بودن سامانه آموزشیار، با واحد پژوهش آقایان مهندس حسینی و مهندس بی نیاز تماس حاصل فرمایید.
۰۱۱۳۳۳۹۹۶۵۱-۳ داخلی ۲۵
دانشجویان گرامی:
رعایت پیش نیاز و همنیاز طبق جدول دروس رشته و رعایت سقف واحد با شخص دانشجو می باشد،چنانچه موارد فوق رعایت نشود ضمن حذف دروس، شهریه آن نیز مسترد نخواهد شد.

دانشجویانی که ترم آخر می باشند (یعنی با اخذ حداکثر ۲۴ واحد درسی بهمراه کارآموزی و پروژه، پایان این نیمسال۱-۴۰۰-۱۳۹۹ فارغ التحصیل می شوند) اجازه اخذ درس کارآموزی و پروژه را دارند.در صورت عدم رعایت این موضوع، مسئولیت آموزشی و مالی آن بر عهده دانشجو می باشد.
دانشجویانی که از معافیت تحصیلی (نظام وظیفه) استفاده می نمایند، در صورت اتمام سقف سنوات (۵ ترم) به کارشناس امور دانشجویی، نظام وظیفه یا کارشناس رشته مراجعه نمایند. لازم به ذکر است در صورت نداشتن سنوات تحصیلی،مسئولیت آموزشی و مالی انتخاب واحد، با دانشجو می باشد.

دروسی را که اخذ می نمایید بایستی دارای نام استاد، روز و ساعت کلاس باشد.