ورود اعضاء الخميس 24 سبتمبر 2020 | پنج شنبه, 03 مهر 1399

دو شنبه, 24 شهریور 1399 ساعت 15:45:41

اطلاعیه انتخاب واحد دانشجویان ورودی 96 و قبل از آن

فقط دانشجویان ورودی 96 و قبل از آن از ساعت 8 الی 14 روز سه شنبه 99/06/25 با مراجعه به آدرس

/http://edu.iau.ac.ir

نسبت به انتخاب واحد خود اقدام نمایند.

کد کاربری: edu @ شماره دانشجویی قبلی + 307

رمز عبور: شماره دانشجویی قبلی + 307

دانشجویان گرامی:
رعایت پیش نیاز و همنیاز طبق جدول دروس رشته و رعایت سقف واحد با شخص دانشجو می باشد، چنانچه موارد فوق رعایت نشود ضمن حذف دروس، شهریه آن نیز مسترد نخواهد شد.
دانشجویانی که معدل ترم قبلشان کمتر از ۱۲ می باشد (مشروط) مجاز به اخذ حداکثر ۱۴ واحد درسی می باشند.
دانشجویانی که از معافیت تحصیلی (نظام وظیفه) استفاده می نمایند، در صورت اتمام سقف سنوات (۵ ترم) به کارشناس امور دانشجویی،نظام وظیفه یا کارشناس رشته مراجعه نمایند. لازم به ذکر است در صورت نداشتن سنوات تحصیلی،مسئولیت آموزشی و مالی انتخاب واحد، با دانشجو می باشد.
 کلیه مراحل انتخاب واحد و پرداخت شهریه بصورت اینترنتی است، در صورت قطع بودن سامانه آموزشیار، با واحد پژوهش آقایان مهندس حسینی و مهندس بی نیاز تماس حاصل فرمایید.
۰۱۱۳۳۳۹۹۶۵۱-۳ داخلی ۲۵
 با توجه به اینکه انتخاب واحد فقط از طریق سایت و با کاربری دانشجو، توسط شخص دانشجو، انجام می شود، لذاجهت انتخاب واحد از مراجعه حضوری به آموزشکده خودداری نمایید.
 نمره قبولی درس آشنایی با قرآن ۱۲ می باشد.
 دانشجویانی که ترم آخر می باشند (یعنی با اخذ حداکثر ۲۴ واحد درسی بهمراه کارآموزی و پروژه، پایان این نیمسال۱-۴۰۰-۱۳۹۹ فارغ التحصیل می شوند) اجازه اخذ درس کارآموزی و پروژه را دارند.در صورت عدم رعایت این موضوع، مسئولیت آموزشی و مالی آن بر عهده دانشجو می باشد.